Sunndal folkebibliotek

   
Knekkebrød
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Knekkebrød
Medansvarlig
Katalog
  • Hovedkatalog
Eksemplarstatus
  • 1/1
Språk
  • Språk: Norsk (Nynorsk)
Hylleplassering
  • 641.815 R
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2015
Noter
  • Over tittelen: Åpent bakeri Å lage knekkebrød er ikkje vanskeleg. Dessutan er knekkebrød sunt, godt, rimeleg og haldbart. Her får du oppskrifter på solide kvardagsknekkebrød, knekkebrød tilsette god smak som til dømes ost, tranebær, dill og sitronskal, men også oppskrifter på mellom anna kjeks og grissini. Den franske sjefsbakaren på Åpent Bakeri, Emmanuel Rang, har saman med den franske bakaren Guillaume Nifosi og norske Espen Aasheim prøvd og feila i bakeriet og komme fram til ei rekkje gode, nye oppskrifter på knekkebrød.
  • Over tittelen: Åpent bakeri Å lage knekkebrød er ikkje vanskeleg. Dessutan er knekkebrød sunt, godt, rimeleg og haldbart. Her får du oppskrifter på solide kvardagsknekkebrød, knekkebrød tilsette god smak som til dømes ost, tranebær, dill og sitronskal, men også oppskrifter på mellom anna kjeks og grissini. Den franske sjefsbakaren på Åpent Bakeri, Emmanuel Rang, har saman med den franske bakaren Guillaume Nifosi og norske Espen Aasheim prøvd og feila i bakeriet og komme fram til ei rekkje gode, nye oppskrifter på knekkebrød.
ISBN
  • 978-82-521-8489-1
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
Utgitt
  • [Oslo] : Samlaget, cop. 2015
Omfang
  • 93 s. : kol. ill.
*000     nam         1
*001110312
*008                      a          00nno 2
*015  $a0423003$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-521-8489-1$bib.$cNkr 299.00
*035  $a0423003
*08231$a641.815$zh$25
*090  $c641.815$dR
*099  $c0259.10$d150218$gNOK$pEAA$u141202$xA
*100 0$aRang, Emmanuel$d1970-$jfr.
*24510$aKnekkebrød$cEmmanuel Rang, Guillaume Nifosi, Espen Aasheim ; foto: Lars Petter Pettersen
*260  $a[Oslo]$bSamlaget$ccop. 2015
*300  $a93 s.$bkol. ill.
*500  $aOver tittelen: Åpent bakeri
*520  $aÅ lage knekkebrød er ikkje vanskeleg. Dessutan er knekkebrød sunt, godt, rimeleg og haldbart. Her får du oppskrifter på solide kvardagsknekkebrød, knekkebrød tilsette god smak som til dømes ost, tranebær, dill og sitronskal, men også oppskrifter på mellom anna kjeks og grissini. Den franske sjefsbakaren på Åpent Bakeri, Emmanuel Rang, har saman med den franske bakaren Guillaume Nifosi og norske Espen Aasheim prøvd og feila i bakeriet og komme fram til ei rekkje gode, nye oppskrifter på knekkebrød.
*546  $aNynorsk tekst
*650 1$aKnekkebrød$0matlaging$1641.815$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aNifosi, Guillaume$emedforf.$jfr.
*700 0$aAasheim, Espen$emedforf.$jn.$wÅsheim, Espen
*700 0$aPettersen, Lars Petter$efotogr.$jn.
*74000$aÅpent bakeri
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Tilgjengelig Sunndal folkebibliotekSakprosa641.815 R