Sunndal folkebibliotek

Italia: en matsafari : Liguria, Piemonte, Trentino-Alto Adige, Toscana, Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Roma, Sicilia
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Italia: en matsafari : Liguria, Piemonte, Trentino-Alto Adige, Toscana, Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Roma, Sicilia
Medansvarlig
Katalog
  • Hovedkatalog
Eksemplarstatus
  • 1/1
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.5945 B
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
Noter
  • I denne gastronomiske guiden til Italia finner du oppskrifter på italienske spesialiteter som pasta carbonara, ravioli og risotto, men også spennende retter fra Michelin-restauranter. Flere italienske kokker deler sine beste oppskrifter. I tillegg til gis det en rekke tips til gode restauranter, hoteller og mat- og vinprodusenter. Forfatteren tar leseren med over hele Italia, blant annet Piemonte, Roma, Sicilia og Bologna. Rikt illustrert. Omtalen er utarbeidet av BS. Har register
  • I denne gastronomiske guiden til Italia finner du oppskrifter på italienske spesialiteter som pasta carbonara, ravioli og risotto, men også spennende retter fra Michelin-restauranter. Flere italienske kokker deler sine beste oppskrifter. I tillegg til gis det en rekke tips til gode restauranter, hoteller og mat- og vinprodusenter. Forfatteren tar leseren med over hele Italia, blant annet Piemonte, Roma, Sicilia og Bologna. Rikt illustrert. Omtalen er utarbeidet av BS. Har register
ISBN
  • 978-82-93311-24-9
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
Utgitt
  • Oslo : Gursli Berg, cop. 2016
Omfang
  • 271 s. : kol. ill.
*000     nam         1
*001123933
*008                      a          00nob 2
*015  $a0498726$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-93311-24-9$bib.$cNkr 449.00
*08201$a641.5945$zh$223/nor
*090  $bq$c641.5945$dB
*100 0$aBerg, Jon$jn.
*24510$aItalia$ben matsafari : Liguria, Piemonte, Trentino-Alto Adige, Toscana, Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Roma, Sicilia$cJon Berg ; i samarbeid med Trattoria Popolare / Kristian Lambrechts ; foto: Paul Paiewonsky og Gunhild Gursli
*260  $aOslo$bGursli Berg$ccop. 2016
*300  $a271 s.$bkol. ill.
*505  $aHar register
*520  $aI denne gastronomiske guiden til Italia finner du oppskrifter på italienske spesialiteter som pasta carbonara, ravioli og risotto, men også spennende retter fra Michelin-restauranter. Flere italienske kokker deler sine beste oppskrifter. I tillegg til gis det en rekke tips til gode restauranter, hoteller og mat- og vinprodusenter. Forfatteren tar leseren med over hele Italia, blant annet Piemonte, Roma, Sicilia og Bologna. Rikt illustrert. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMatlaging$zItalia$1641.5945$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aLambrechts, Kristian$emedforf.$jn.
*700 0$aGursli-Berg, Gunhild$efotogr.$jn.
*700 0$aPaiewonsky, Paul$d1963-$efotogr.$jn.
*710 0$aTrattoria Populare$qrestaurant
*900 0$aBerg, Gunhild Gursli-$zGursli-Berg, Gunhild$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Tilgjengelig Sunndal folkebibliotekSakprosaq641.5945 B