Forfatter
Tittel Italia: en matsafari : Liguria, Piemonte, Trentino-Alto Adige, Toscana, Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Roma, Sicilia
Medansvarlig
Katalog
Eksemplarstatus
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne gastronomiske guiden til Italia finner du oppskrifter på italienske spesialiteter som pasta carbonara, ravioli og risotto, men også spennende retter fra Michelin-restauranter. Flere italienske kokker deler sine beste oppskrifter. I tillegg til gis det en rekke tips til gode restauranter, hoteller og mat- og vinprodusenter. Forfatteren tar leseren med over hele Italia, blant annet Piemonte, Roma, Sicilia og Bologna. Rikt illustrert. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
I denne gastronomiske guiden til Italia finner du oppskrifter på italienske spesialiteter som pasta carbonara, ravioli og risotto, men også spennende retter fra Michelin-restauranter. Flere italienske kokker deler sine beste oppskrifter. I tillegg til gis det en rekke tips til gode restauranter, hoteller og mat- og vinprodusenter. Forfatteren tar leseren med over hele Italia, blant annet Piemonte, Roma, Sicilia og Bologna. Rikt illustrert. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
Utgitt Oslo : Gursli Berg, cop. 2016
Omfang
*000 nam 1
*001123933
*008 a 00nob 2
*015 $a0498726$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-93311-24-9$bib.$cNkr 449.00
*08201$a641.5945$zh$223/nor
*090 $bq$c641.5945$dB
*100 0$aBerg, Jon$jn.
*24510$aItalia$ben matsafari : Liguria, Piemonte, Trentino-Alto Adige, Toscana, Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Roma, Sicilia$cJon Berg ; i samarbeid med Trattoria Popolare / Kristian Lambrechts ; foto: Paul Paiewonsky og Gunhild Gursli
*260 $aOslo$bGursli Berg$ccop. 2016
*300 $a271 s.$bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aI denne gastronomiske guiden til Italia finner du oppskrifter på italienske spesialiteter som pasta carbonara, ravioli og risotto, men også spennende retter fra Michelin-restauranter. Flere italienske kokker deler sine beste oppskrifter. I tillegg til gis det en rekke tips til gode restauranter, hoteller og mat- og vinprodusenter. Forfatteren tar leseren med over hele Italia, blant annet Piemonte, Roma, Sicilia og Bologna. Rikt illustrert. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMatlaging$zItalia$1641.5945$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aLambrechts, Kristian$emedforf.$jn.
*700 0$aGursli-Berg, Gunhild$efotogr.$jn.
*700 0$aPaiewonsky, Paul$d1963-$efotogr.$jn.
*710 0$aTrattoria Populare$qrestaurant
*900 0$aBerg, Gunhild Gursli-$zGursli-Berg, Gunhild$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening