Forfatter
Tittel Glutenfri mat - godt og sunt: gjærbakst og kaker
Medansvarlig
Katalog
Eier
Utgave
Eksemplarstatus
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken inneholder 170 oppskrifter på bakst uten gluten. Blant oppskriftene finnes også bakverk uten gjær, egg og melk, samt noen som er naturlig fri for gluten. Oppskriftene strekker seg fra grovbrød og surdeigsbrød til hamburgerbrød og boller, kringler, bløtkaker og julekaker. Bokens første del inneholder fakta og opplysninger fra erfarne spesialister, og har praktiske råd som gjør hverdagen lettere for mennesker med hveteallergi, laktoseintoleranse, glutenallergi og Dermatitis herpetiformis.
1. utg. 2007
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
Boken inneholder 170 oppskrifter på bakst uten gluten. Blant oppskriftene finnes også bakverk uten gjær, egg og melk, samt noen som er naturlig fri for gluten. Oppskriftene strekker seg fra grovbrød og surdeigsbrød til hamburgerbrød og boller, kringler, bløtkaker og julekaker. Bokens første del inneholder fakta og opplysninger fra erfarne spesialister, og har praktiske råd som gjør hverdagen lettere for mennesker med hveteallergi, laktoseintoleranse, glutenallergi og Dermatitis herpetiformis.
1. utg. 2007
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
Utgitt Oslo : Kolibri : Norsk cøliakiforening, 2013
Omfang
*00001323nam 22002411 450
*001104098
*00520131024070000.0
*008131129 2013 a 00nob 2
*015 $a0374442$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-7917-042-6$bib.$cNkr 349.00
*08231$a641.815$zh$25
*090 $c641.815$dR
*094 $a131118$bBibsent
*100 0$aBjønnes, Else Lill$d1944-$jn.
*24510$aGlutenfri mat - godt og sunt$bgjærbakst og kaker$cElse Lill Münter Bjønnes, Ruth Solheim Aag
*250 $aRev. utg.
*260 $aOslo$bKolibri$bNorsk cøliakiforening$c2013
*300 $a247 s.$bkol. ill.
*503 $a1. utg. 2007
*505 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*520 $aBoken inneholder 170 oppskrifter på bakst uten gluten. Blant oppskriftene finnes også bakverk uten gjær, egg og melk, samt noen som er naturlig fri for gluten. Oppskriftene strekker seg fra grovbrød og surdeigsbrød til hamburgerbrød og boller, kringler, bløtkaker og julekaker. Bokens første del inneholder fakta og opplysninger fra erfarne spesialister, og har praktiske råd som gjør hverdagen lettere for mennesker med hveteallergi, laktoseintoleranse, glutenallergi og Dermatitis herpetiformis.
*650 1$aBaking$xGlutenfri kost$1641.815$2BS$9nor
*700 0$aAag, Ruth Solheim$d-2008$jn.$wÅg, Ruth Solheim
*850 $aSUNNDAL FOLKEBIBLIOTEK
*900 0$aSolheim Aag, Ruth$zAag, Ruth Solheim$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening