Sunndal folkebibliotek

Grovt: sunne og gode kvardagsbrød
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Grovt: sunne og gode kvardagsbrød
Medansvarlig
Katalog
  • Hovedkatalog
Eksemplarstatus
  • 1/1
Språk
  • Språk: Norsk (Nynorsk)
Hylleplassering
  • 641.815 N
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2015
Noter
  • Grove brød inneheld meir kostfiber, vitamin, mineral og antioksidantar enn fine brød. Men korleis bake saftige, velsmakande grove brød heime? Korleis unngå mursteinar eller smuldrebrød? I denne boka presenterer Torunn Nordbø frå Opplysningskontoret for brød og korn enkle oppskrifter på smakfulle grove og ekstra grove brød - både kvardagsbrød og rundstykke. Her er oppskrifter med ulike kornsortar, bakt med gjær, surdeig eller bakepulver. Boka inneheld også ein grunnleggjande bakeskule for grov bakst, der forfattaren viser kosleis du enkelt kan bake saftige og meir smakfulle brød med grovt mjøl og heile korn. Har register
  • Grove brød inneheld meir kostfiber, vitamin, mineral og antioksidantar enn fine brød. Men korleis bake saftige, velsmakande grove brød heime? Korleis unngå mursteinar eller smuldrebrød? I denne boka presenterer Torunn Nordbø frå Opplysningskontoret for brød og korn enkle oppskrifter på smakfulle grove og ekstra grove brød - både kvardagsbrød og rundstykke. Her er oppskrifter med ulike kornsortar, bakt med gjær, surdeig eller bakepulver. Boka inneheld også ein grunnleggjande bakeskule for grov bakst, der forfattaren viser kosleis du enkelt kan bake saftige og meir smakfulle brød med grovt mjøl og heile korn. Har register
ISBN
  • 978-82-521-8913-1
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
Utgitt
  • Oslo : Samlaget, 2015
Omfang
  • 117 s. : kol. ill.
*000     nam         1
*001113987
*008                      a          00nno 2
*015  $a0441768$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-521-8913-1$bib.$cNkr 299.00
*035  $a0441768
*08231$a641.815$zh$25
*090  $c641.815$dN
*09900$c0259.10$d151013$gNOK$pEAA$u150602$xA
*100 0$aNordbø, Torunn$jn.
*24510$aGrovt$bsunne og gode kvardagsbrød$cTorunn Nordbø ; fotografi: Nadin Martinuzzi
*260  $aOslo$bSamlaget$c2015
*300  $a117 s.$bkol. ill.
*505  $aHar register
*520  $aGrove brød inneheld meir kostfiber, vitamin, mineral og antioksidantar enn fine brød. Men korleis bake saftige, velsmakande grove brød heime? Korleis unngå mursteinar eller smuldrebrød? I denne boka presenterer Torunn Nordbø frå Opplysningskontoret for brød og korn enkle oppskrifter på smakfulle grove og ekstra grove brød - både kvardagsbrød og rundstykke. Her er oppskrifter med ulike kornsortar, bakt med gjær, surdeig eller bakepulver. Boka inneheld også ein grunnleggjande bakeskule for grov bakst, der forfattaren viser kosleis du enkelt kan bake saftige og meir smakfulle brød med grovt mjøl og heile korn.
*546  $aNynorsk tekst
*650 1$aBrødbaking$1641.815$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aMartinuzzi, Nadin$d1969-$efotogr.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Tilgjengelig Sunndal folkebibliotekSakprosa641.815 N