Forfatter
Tittel Happy food: om sammenhengen mellom mat og lykke
Medansvarlig
Katalog
Eksemplarstatus
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Svensk bestselger fra den velkjente kokken Niklas Ekstedt og vitenskapsjournalisten Henrik Ennart. I denne boken gjennomgår de ny viten om hvordan maten vi spiser kan endre både sykdomsbilde og generell lykkefølelse. I tråd med ny forskning viser forfatterne hvordan vestlig mat og livsstil er forbundet med en rekke psykiske sykdommer, på grunn av koblingen mellom hjernen og tarmbakteriefloraen. Mye er likevel innefor vår kontroll. Boken gir både fakta og en rekke oppskrifter som lover en sunnere og gladere hverdag, med friske, smakfulle og velduftende råvarer. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har bibliografi, register
Svensk bestselger fra den velkjente kokken Niklas Ekstedt og vitenskapsjournalisten Henrik Ennart. I denne boken gjennomgår de ny viten om hvordan maten vi spiser kan endre både sykdomsbilde og generell lykkefølelse. I tråd med ny forskning viser forfatterne hvordan vestlig mat og livsstil er forbundet med en rekke psykiske sykdommer, på grunn av koblingen mellom hjernen og tarmbakteriefloraen. Mye er likevel innefor vår kontroll. Boken gir både fakta og en rekke oppskrifter som lover en sunnere og gladere hverdag, med friske, smakfulle og velduftende råvarer. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har bibliografi, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
Utgitt
Omfang
*00001795pam 22003251 4500
*001139156
*008 a 00nob 2
*015 $a0544589$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-05-51344-0$bib.$cNkr 399.00
*041 $hswe
*08201$a641.5631$zh$223/nor
*090 $c641.5$dE
*100 0$aEkstedt, Niklas$d1978-$jsv.
*2401 $aHappy food$bom hur mat och lycka hänger ihop
*24510$aHappy food$bom sammenhengen mellom mat og lykke$cNiklas Ekstedt og Henrik Ennart ; foto: David Loftus ; design og illustrasjoner: Katy Kimbell ; oversatt av Lisbeth Kristoffersen
*260 $aOslo$bGyldendal$c2018
*300 $a239 s.$bkol. ill.
*505 $aHar bibliografi, register
*520 $aSvensk bestselger fra den velkjente kokken Niklas Ekstedt og vitenskapsjournalisten Henrik Ennart. I denne boken gjennomgår de ny viten om hvordan maten vi spiser kan endre både sykdomsbilde og generell lykkefølelse. I tråd med ny forskning viser forfatterne hvordan vestlig mat og livsstil er forbundet med en rekke psykiske sykdommer, på grunn av koblingen mellom hjernen og tarmbakteriefloraen. Mye er likevel innefor vår kontroll. Boken gir både fakta og en rekke oppskrifter som lover en sunnere og gladere hverdag, med friske, smakfulle og velduftende råvarer. Omtalen er utarbeidet av BS.
*572 $aUndertittel på omslaget: Mat som gjør deg glad
*574 $aOriginaltittel: Happy food
*650 1$aSykdomsforebyggende diett$0matlaging$1641.5631$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aEnnart, Henrik$d1960-$emedforf.$jsv.
*700 0$aKimbell, Katy$d1973-$eillustr.
*700 0$aKristoffersen, Lisbeth$d1965-$eovers.$jn.
*700 0$aLoftus, David$efotogr.
*74000$aMat som gjør deg glad
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening